SPINE METODI-VALMENNUS

Elämäsi uusi selkäranka

Spinebanneri.png

SPINE METODI-VALMENNUS, MITÄ SE ON?

Spine Metodilla kivuista eroon, ryhti kuntoon ja voimaa lihaksiin!

Spine Metodi yhdistää uudella tavalla fysioterapian ja voimaharjoittelun ja virittää kehosi sekä mielesi iskuun. Tuoreimpaan tieteelliseen tutkimustietoon perustuva valmennusmetodi ohjaa sinut läpi yksilöllisen ohjelman, jonka tulokset näkyvät nopeasti.

Spine metodin sisältö: 

1. Ongelma esiin

Ensimmäisellä tapaamiskerralla sinulle tehdään henkilökohtainen kartoitus. Saat tietoa liikkumisen tai muun toimintakyvyn ongelmista tai rajoitteista.

Kartoituksen pohjana on 12 tuoreimpaan tieteelliseen tutkimustietoon perustuvaa testiä, joissa testataan koko kehon osa-alueet. Haastattelun pohjalta valitsen juuri sinun tilanteeseesi sopivat testit, jotka voidaan tehdä ensimmäisellä tapaamisella.

2. Aktivoiva harjoittelu

Sinulle suunnitellaan yksilöllinen harjoitusohjelma. Kartoituksen ja testien pohjalta saat minun suunnitteleman henkilökohtaisen harjoitusohjelman, jota voit tehdä joko kotona tai kuntosalilla. Harjoitusohjelman saat kirjallisena kuvineen sähköpostiisi.

Tavoitteena harjoitusohjelmassa on parantaa ja kehittää suorituskykyäsi sekä päästä vaivoistasi eroon.

3. Jatkovalmennus

Halutessasi minä Spine-valmentajana seuraan harjoitteluasi, ohjaan harjoitteluasi ja muokkaan tarvittaessa harjoittelua yksilöllisten tarpeidesi mukaan.