Ilmanmaskiajalat_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

KUKA OLEN JA MITÄ TEEN?

Olen aina ollut intohimoinen urheilija ja terveydestä sekä hyvinvoinnista kiinnostunut. Olen opiskellut "harrastukseksi" spinning-ohjaajaksi ja vetänyt spinningtunteja varsinaisen työni ohessa. Triathlonia harrastaessani opiskelin myös triathlonvalmennuksen 1 tason tutkinnon ja olin mukana triathlonseuran toiminnassa. Peruskoulutukseltani olen kuitenkin maatalous- ja metsätieteiden maisteri (Kuluttajaekonomia ja yrittäjyys sekä markkinointi aineina)  ja työkseni olen tehnyt markkinointia, viestintää sekä tapahtumia finanssialalla ja lääketutkimukseen liittyen. 


Erilaisia kremppoja on tullut ja mennyt ja iän mukana ne ovat pitkittyneet. Sattumalta löysin Kalevalaisen jäsenkorjauksen hyvän ystäväni alettua sitä opiskelemaan. Olin kärsinyt sitkeästä plantaarifaskiitista ja iskiasvaivoista, jotka pahenivat juostessa. Sain melkein heti kalevalaisesta apua kipuihin ja pikkuhiljaa keho on alkanut parantua ja voimistua. Mikä tärkeintä, olen oppinut kalevalaisen myötä kuuntelemaan kehoani ja kohtelemaan sitä kunnioittavammin.


Vuonna 2019 aloin miettimään, että jospa tekisin myös työkseni jotain terveyteen ja hyvinvointiin liittyvää. Sillä tiellä olen nyt, opiskelen Kalevalaista jäsenkorjausta ja teen hoitoja asiakkaille. Olen samalla opiskellut myös liikkuvuusohjausta ja liikuntaneuvontaa sekä tuki- ja liikuntaelin vaivoihin keskittyneeksi Spine metodi- valmentajaksi.

Teen kalevalaista jäsenkorjausta oppilastyönä ja valmistun jäsenkorjaajaksi 2022. Hoitoja teen kotihoitolallani Mönkkölässä sekä kotikäynteinä asiakkaan luona. Lisäksi teen tuki- ja liikuntaelinvaivojen kartoitusta ja toiminnallista valmennusta Spine metodi-valmentajana. 

Harrastan aktiivisesti kaikenlaista liikuntaa, mutta rakkain niistä on juoksu. Pidän kehostani huolta liikkuvuus- ja voimaharjoittelulla sekä kalevalaisella jäsenkorjauksella.